Selskab Nyheder

Korrekt Valg Af Ventil Elektrisk Apparat Skulle gerne Betale Opmærksomhed Til Det Problem

2019-09-18

Den elektriske ventilanordning er en af ​​enhederne til betjening af ventilen og tilslutning af ventiler. Enheden drives af elektrisk strøm, og dens bevægelse kan styres af størrelsen på slag, drejningsmoment eller aksialt tryk. På grund af arbejdsegenskaberne og anvendelsen af ​​den ventilelektriske enhed afhænger den af ​​ventiltypen, enhedens arbejdsspecifikationer og placeringen af ​​ventilen på rørledningen eller udstyret. Derfor er det vigtigt at forstå det korrekte valg af den elektriske ventilanordning; at overveje forebyggelse af overbelastning (arbejdsmoment er højere end kontrolmomentet) bliver en vigtig del.

Det korrekte valg af ventilelektrisk udstyr skal være baseret på:

1. Betjeningsmoment: Betjeningsmoment er den vigtigste parameter til valg af ventilens elektriske enhed. Det elektriske enheds outputmoment skal være 1,2 til 1,5 gange ventilens maksimale drejningsmoment.

2. Betjeningskraft: Der er to slags hovedstruktur af ventilelektrisk enhed. Den ene er, at trykpladen ikke er arrangeret, og momentet udsendes direkte. Den anden er konfigurationen med trykpladen. På dette tidspunkt passerer outputmomentet gennem spindelmøtrikken i trykpladen. Konverteret til udgangskraft.

3. Antal omdrejninger på udgangsakslen: Antallet af rotationer af udgangsakslen på den ventilelektriske anordning er relateret til den nominelle diameter af ventilen, stigningen på ventilstammen og antallet af gevind. Det beregnes i henhold til M = H / ZS (hvor: M er den elektriske enhed skal være tilfreds) Det samlede antal omdrejninger; H er ventilens åbningshøjde, mm; S er stigningen på stangdrivtråden, mm; Z er antallet af stamtråde.)

4. Stamdiameter: For åbne ventiler med flere drejede typer, hvis den maksimale spindeldiameter, der er tilladt af den elektriske enhed, ikke kan passere gennem ventilens spindel, kan den ikke samles til en elektrisk ventil. Derfor skal den indre diameter på den hule aksel i den elektriske enhed være større end den udvendige diameter af stammen på den åbne stangventil. For den delvise rotationsventil og den mørke stangventil i multiventerventilen, skønt problemet med stammens diameter ikke overvejes, bør stammens diameter og størrelsen på sporet overvejes fuldt ud i valget, så at samlingen kan fungere normalt.

5. Udgangshastighed: Ventilens åbnings- og lukkehastighed er hurtig, hvilket er let at fremstille vandhammer. Derfor skal den passende åbne og lukkehastighed vælges i henhold til forskellige brugsbetingelser.

6. Installation og tilslutningsmetode: Installationsmetoden for den elektriske enhed er lodret installation, vandret installation og gulvinstallation; forbindelsestilstanden er: trykplade; ventilstammen passerer (lys multi-drejeventil); den mørke stang roterer mere; ingen trykplade; ventilstammen går ikke igennem; den elektriske roterende enhed har en lang række anvendelser og er en uundværlig enhed til realisering af ventilprogramstyring, automatisk kontrol og fjernbetjening og bruges hovedsageligt på ventiler med lukkede kredsløb. Imidlertid kan de særlige krav til den ventilelektriske enhed ikke ignoreres - drejningsmoment eller aksial kraft skal være begrænset. Normalt bruger den elektriske ventil en enhed, der begrænser momentet.

zjaox@zjaox.com
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept